Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Teoria Conspiratiei sau Captain Planet se intoarce?

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Teoria Conspiratiei sau Captain Planet se intoarce?

Dupa cum probabil ati aflat deja, Apple a lansat astazi o noua tableta iPad, pe care nu a mai denumit-o New iPad sau iPad 5 asa cum ne asteptam multi, ci a primit denumirea de "iPad Air". Totodata, desi s-a trecut usor cu vederea, in aceeasi zi Nokia a lansat o tableta din seria Lumia... La o prima vedere, nu pare a fi nimic suspect. Dar dupa aceea ne gandim la concurenta: Amazon are Fire, Microsoft are Surface, Samsung e cu Galaxy, and so on. Incercand sa inteleg azi de ce Apple si-a denumit noua tableta Air, it just hit me! Hai sa luam si sa le asezam frumos pe hartie, sa vedem ce iese:

Apple - iPad AIR
    Amazon - Kindle FIRE
    Microsoft - Surface (EARTH)
    Sony - WATER proof Xperia Z
    Nokia - Lumia (LIGHT)
    Samsung - GALAXY

Prin urmare, avem AIR, FIRE, EARTH, WATER, LIGHT & GALAXY. Eu unul mai ca ma simt ca intr-un RPG (si nu pot sa nu ma gandesc la vechiul cartoon cu Captain Planet). Nu stiu daca tipii astia comploteaza ceva impreuna sau se distreaza unii pe seama altora, dar cert este ca nu puteti sa-mi spuneti ca nu e funny si totodata diabolica toata treaba asta. :evil:
    Attached Images Attached Images captain_planet.jpg