Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
Admin
JeruKu: e simplu man. Ia-ti modelul care-ti place TIE cel mai mult! Macar odata in viata, do it YOUR WAY! 
Gandomyr: referitor la afirmatia "Despre burn in nu cred ca mai este cazul in 2013"... asa cum am mai scris de nenumarate ori, problema de burnin / image retention este chiar mai grava la modelele noi decat la cele anterioare (lucru 100% observat de mine pe ultimele 5 modele detinute), datorita modificarile pe care au fost obligati sa le faca pentru a scade consumul si a fi mai GREEN. Chiar daca nu este decat o problema temporara, mie nu mi se pare normal sa dau atatia bani ca sa ma joc in timp ce am sigla de la nu stiu ce post TV in "background".
Crezi ca daca ai PS4, imaginea va fi mai "diversificata" decat pe orice altceva? Crezi ca barile de health (de exemplu) vor fi mai "dinamice" decat in trecut? Sau faptul ca daca suna cineva in timpul jocului si pui pauza... pe PS4 va "tzopai" imaginea pentru a nu avea tu image retention?
Oricum http://www.consolegames.ro/forum/f11...asonic-plasma/. OLED is the future.
P.S. Ma bucur ca ai sperante mari. Sper sa nu ai probleme cu retentia (asa cum nu am avut si eu atata amar de vreme). Insa iti doresc sa nu ajungi vreodata sa afli de la service autorizat Panasonic ca "e normal sa va ramana imaginea agatata. Asa e tehnologia dom'le!" Mai rau e ca vei afla cu aceasta ocazie ca iti scrie chiar si in manualul de utilizare ceva de genul "Nu afisati o imagine statica pentru o perioada lunga de timp. Acest lucru face ca imaginea sa ramana pe ecranul din plasma ("retentia imaginii"). Acest lucru nu este considerat o disfunctionalitate si nu este acoperit de garantie"...