Cred ca video-ul ala e singurul in care AMD-ul pierde, in rest, peste tot castiga lupta cu 780.
Daca pe 1.85 Tflops se poate face ce vedeti mai jos, imaginati-va ce s-ar putea realiza pe 5.6Tflops (cat are 290X).
Bine, e partea a 2-a ca doar R9 290X costa 550$, in timp ce "tot" PS4 e 400$, iti cumperi inFamous, Killzone si Assassin's Creed sa ajungi la aceeasi suma.

tudyniuz: nu chiar, eu am trecut de la 5750 la 7770 (care nu-i un monstru) si diferenta de stabilitate dintre cele doua e mare, 5750-ul mai o comitea cu cate un crash in jocuri si avea stuttering in destule titluri, cu 7770 nu am mai avut nimic de genul, ambele fiind testate pe aceeasi configuratie cu acelasi driver. AMD se descurca tot mai bine pe parte de GPU-uri si va prelua initiativa in cativa ani, daca Nvidia nu face ceva.
Un GTX 860 cu performante de Titan, consum de 175W (pe 20nm) si un pret de cel mult 1500 RON ar fi un inceput bun !

DeMons: n-am stat sa citesc tot ce-ai scris, deoarece asta ar fi insemnat sa-mi fi batut capul mai mult decat am facut-o pentru BAC (), dar partea cu placile overpriced (in special Titan) nu functioneaza chiar asa. Da, sunt mai mult decat supraevaluate, dar cred ca oricine a cumparat Titan stia lucrul asta, acel om care a achizitionat Titan a dorit performanta maxima/coroana de cel mai tare pe plantatie (single GPU) inca de la bun inceput, nu l-a interesat pretul sub nicio forma, sa nu mai spun ca niciodata nu-i prost ala care cere, ca doar nu te ameninta companiile ca daca nu le cumperi produsele nu mai vezi ziua de maine. In plus, daca mi-ai oferi 7990 si 7970 la acelasi pret, as prefera 7970, macar as stii ca jocurile ruleaza cursiv, fara stuttering, ceea ce nu se prea poate spune despre celalalt model, nici macar cu ultimele drivere. AMD se descurca foarte bine pe single-GPU acum, dar in Crossfire/Multi-GPU inca mai au de lucrat mult. Defapt, n-as lua 7970/R9 280X de la bun inceput, as cumpara 7990, as vinde-o, mi-as achizitiona R9 280X si as mai ramane si cu ceva bani.

Nici pe partea de procesare treaba nu-i asa rea, FX-8320 e un chip ieftin care ruleaza la o frecventa dubla in comparatie cu modelul de pe PS4/One, avand si acelasi numar de nuclee, nu prea vad de ce ar fi nevoie de mai mult in cazul asta, un refresh pe 14nm (daca l-ar putea face AMD, pare imposibil de realizat la momentul asta pentru ei) care sa vina cu imbunatatiri pe parte de consum/temperaturi ar fi de ajuns.