Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
Dar trebuie sa gandesti si in felul urmator. Ar fi putut Sony la lansare sa faca fata cererii de console pe care ar impune-o un joc cum este GTA5, care s-a vandut in milioane de exemplare?
Aici, cred eu, este cheia: Sony a adunat in jurul PS4 atata bunavointa de la dezvaluirea din iarna cu 8GB GDDR5, in vara cu "no DRM" si acum cu 900p/1080p vs 720p la x1 incat si-au permis sa termine anul asta sold-out doar cu un numar limitat de exclusivitati, niste indie-uri si niste multiplatforms care vor arata invariabil mai bine decat la concurenta.

Asta ii va ajuta pe ei sa scoata si mai multi bani cand vor veni cu jocurile tari (naughty dog, santa monica), care vor profita de un install base mult mai mare si vor genera la randul lor o cerere mai mare pt ps4 dupa ce ritmul vanzarilor se va domoli post-lansare.

ce am zis eu nu are nici cea mai mica legatura cu noi gamerii, e business pur. din fericire pentru ei, sunt multi cei care vor cumpara acum indiferent de numarul de exclusivitati. faptul ca s-a dovedit deja ca mai toate titlurile multiplatform vor arata mai bine pe ps4 poate fi un motiv foarte intemeiat zic eu.