Single post: Google lanseaza Nexus 5 la 349$!
-
is the man!

Originally Posted by
MonkY
Daca diferentierea este data de amalgamul de functii si aplicatii Samsung pe care le dezinstalezi cum prinzi un Galaxy (ca altfel iti omoara bateria)... atunci e grav.
Eu stiu asta, la fel ca multi utilizatori ale telefoanelor lor. Totusi, ei nu isi scot banii de la consumatorii avizati ci din cele 100.000 de variante de android pe buget pe care le ofera, caz in care nimeni nu se plange, ca oricum nu au ce face. Pe domeniul asta nu prea exista fara bloatware ci doar doze mai mari sau mai mici. Apoi mai exista si nisa de "pitzipoance" care cumpara un device numai pentru ca are ecranul mare, sau pentru ca are stylus si poti desena, sau pentru ca au vazut o reclama imensa "cand clipesc inchide ecranul".
Dar lasand asta deoparte trickz si considerand ca si-ar lua cineva Samsung pentru functiile extra oferite... cum se mai poate justifica o comparatie intre un Samsung Galaxy S4 cu Google Experience (adica fara functiile Samsung despre care vorbeai mai devreme) si un Nexus 5 care are Google Android Stock (adica fix acel "Google Experience")?
Din punctul meu de vedere, nimeni nu ar cumpara variantele respective... Poate doar cei indragostiti de forma/brandul respectiv, care vor sa primeasca update-urile rapid. Sunt sigur ca au aparut ca un test de marketing, sa verifice cum ar reactiona piata la o unificare a aspectului/softului la toti producatorii...