Nici macar cred ca Super Stardust HD; Super Stardust Delta si acum Resogun sunt singurele exceptii (si altele care arata/se comporta ca ele). Nu inteleg nimic din ele...tot trag aiurea in toate directiile...niciodata nu mi-au palcut (de aia nici n-am participat la discutii pe forum). Eu sincer le-as incadra intr-o sub categorie shoot 'em up pt. ca lumea le confunda. Un mic exemplu: e ca si cum as incadra Assassin's Creed in categoria fighting games.

Resogun (si celelalte) arata bine, frumos colorate, sound track electrizant dar neah, nu-s de mine DAR daca era anuntat (sau se va anunta) un nou titlu DoDonpachi, Mushihime-sama, Akai Katana, Espgaluda, Ketsui, etc., pe PS4, pai nici nu mai stau pe ganduri ...

Si nici nu vreau sa deschid subiectul on rail shooters ca sinura platforma (inafara de arcade) pe care acel gen merge IMPECABIL e PS. (dovada ca in momentul in care a fost anuntat The House of The Dead 4 pe PS3 mi-am si luat PS3) dupa care au mai urmat cateva titluri importante <3 deci alegere buna.

*p.s.

Chiar si in acest moment inca ma mai intreb cum de X360-ul a primit atata atentie din partea developerilor shoot 'em up cand inainte SONY era main platform (excludem arcade). Ciudat foarte ciudat