Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
Ce nu inteleg este de ce Apple nu vorbeste despre asta. Ei spun mereu "10h battery life", dar mie mi se pare ca e cu 50% mai mult decat atat. Asa au facut si cu MacBook-ul. "12h battery life", dar pe mine o singura data m-a tinut sub 14h. De cand am trecut de la Mountain Lion la Mavericks, tine si mai mult.
Ei la iPad spun "Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video, or listening to music"... si cand spun asta se refera la 10 ore in continuu de facut browsing si/sau vizualizat filme (fara pauze), ceea ce pentru o persoana normala (cum presupun ca suntem si noi) e aproape imposibil. Pe mine ma distreaza partea cu "or listening to music". Sa fim seriosi, daca dai drumul la muzica la un iPad si opresti ecranul... cred ca tine peste 100 de ore

---------- Post added 07-11-2013 at 09:29 ----------

Si cu partea de Standby o "dau in bara" cei de la Apple. Ei spun ca tine 30 de zile in Standby... de unde? Uitati-va cat a tinut al lui sid (un iPad 3) pana l-a vandut: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1012300. Spoiler: 77 de zile... si inca mai avea baterie...