Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Pai te-a penalizat pentru toate jocurile din care ai iesit fara sa spui. Ma refer la cele in care jucam intre noi acum 2-3 luni. Te-a tinut minte

Oricum level 26 nu cred ca ai fost pentru ca trebuia sa joci ceva pentru el. Iar eu unul nu prea te-am mai vazut online. Si totodata nu ai achievements de inaintare in grad: level 15, respectiv level 25. Iar legat de pierderea experientei. Ai incarcat profilul in timp ce era jocul in ecranul de loading?
Mda. In fine. Level 26 am avut dupa cateva zile de gameplay si chiar mi s-a parut ca am atins nivelul destul de usor.
In 24/04 am luat achievementul care suna ceva de genul "mele 30 tickers" sau cum naiba se numesc aia. Aseara am observat ca nici ala nu-l mai am! Si nu, nu am iesit din jocuri deoarece citisem ca se penalizeaza prin XP loss.
Ideea e ca se intampla prea multe rahaturi cu jocul asta sa imi mai pese. Ce mi-e ca sunt level 1 sau 50? Nimic! Iar de achievementuri si asa nu m-a interesat niciodata.

PS: la horde nu imi vede snowblind map-pack. Nici in training mode! Alta surpriza.