Pai stai putin, noi cum le comparam? De ce as compara un telefon de 350€ cu unul de 700€? Unde e logica?

TelefoniPhone 4SiPhone 5CiPhone 5SNexus 5
Pret399€599€699€350€
Stocare8GB16GB16GB16GB

Inteleg sa spui ca un 5S e mai rapid, si e normal sa fie, desi uitandu-ma la reviews diferentele sunt mici.

Omul a intrebat S4, i5 si Nexus 5. Chiar si la numirea telefonului Samsung e in urma. Deci raman celelalte doua. I5 nu se mai vinde oficial, deci vorbim, de 5C, un telefon din generatia asta. E de fapt un 5 cu plastic. Deci se misca automat la fel de prost precum un i5 cu ios7.

Faptul ca tu nu te impaci cu Android e foarte ok, nici pe mine nu ma incanta, dar dupa ce ultimele telefoane mi-au fost de la Apple si ios7 a reusit sa ma faca sa fug cat vad cu ochii, spune destul. Si nici nu sunt de acord cand spui ca nu trebuie sa faci update. Un utilizator de rand habar n-are. Prin update intelegi imbunatatiri. Prietena mea si-a facut update la ios7 pentru ca nu ii mai mergeau aplicatiile iar acum telefonul abia merge. In afara de camera mai rapida, telefonul e inutilizabil chiar si de catre ea care nu e un power user. Eu i-am zis lui Flavy sa ia un i5 in ideea ca il cumpara SH iar la vanzare peste cateva luni sau un an va pierde mai putin decat cu un Android.

Nu cred ca mai este o problema de Android, pentru ca nu mai exista problemele specifice pe care le gasesti pe S4 cu al sau TouchWizz. E Android si doar atat, iar pe Nexus 5 functioneaza impecabil. Eu cred ca aici tine si de preconceptii. Eu unul vreau sa incerc cat mai multe.

Ma rog, nu o mai lungesc, dar din partea ta ma asteptam la o dorinta de schimbare, ca doar de aia zici mereu ca esti maniac, vrei sa le incerci pe toate. O sa revin cu impresii pe topicul dedicat vizavi de Nexus 5 dupa ce il primesc pe al meu si petrec ceva timp cu el. Pana atunci ti-as zice sa butonezi si tu unul ca sa vezi diferentele chiar si fata de un Note 3.