Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation 4 are parte de un teardown oficial!
-
Admin
COD.221: ar trebui sa intelegi ca Sony trebuie sa traiasca si sa-si tina in viata serviciile gen Music Unlimited si Video Unlimited. Asa cum Apple isi promoveaza iTunes-ul si Microsoft face acelasi lucru cu Xbox Music si Xbox Video.
Cum a zis si gugukalimero probabil aceste functionalitati vor veni in viitor. Sau poate nu. Eu unul nu vreau sa piarda timpul cu astfel de functii, si sa se axeze pe optimizarea a ceea ce imi trebuie de la o consola: gaming 100%. In ziua de azi, poti playa filme, muzica si vizualiza poze direct pe televizor... sau via wifi/dlna/airplay si alte nebunii direct de pe smartphone sau tableta... Chiar nu cred ca mai lipsea consola cu astfel de functii din peisaj. Mai ales ca fiecare functie de genul asta inseamna resurse mancate din OS-ul care si-asa de-abia duce jocurile in FullHD.