Problema despre care va voi scrie mai jos s-a intamplat parintilor unui amic, care si-au dorit sa achizitioneze un produs la oferta de la Domo. Intrucat amicul e prea ocupat (si cu acceptul lui), am zis ca trebuie sa va sharuiesc cum a fost pacalit cu "super oferta Domo", in special pentru ca urasc cand se intampla astfel de lucruri. Si poate prin prezentarea unor astfel de "oferte" in mod public, ne mai desteptam si noi si nu mai "punem botul" chiar la orice.

Sa incepem cu inceputul: Cum aveau probleme cu frigiderul de acasa, oamenii s-au gandit sa achizitioneze un nou frigider. Au verificat si ei ca oricine altcineva, pe unde sunt oferte speciale. Au dat de oferta la Domo, unde pentru un frigider de 1500 RON, primeau un voucher de 250 RON.

Toate bune si frumoase, desi frigiderul respectiv, daca-l cautai pe internet, il gaseai la 1300 RON. OK, sa zicem ca 1500 - 250 RON, tot ieseau cel mai ieftin la Domo la 1250 RON, da? Trecem mai departe: imediat dupa perioada de "oferta", frigiderul respectiv a trecut la 1300 RON.

Well... oamenii au incercat sa-l returneze (nu vroiau sa mai faca si alte cumparaturi pentru acel voucher). Aici, prima "minune": desi toata lumea stie ca Domo are politica de returnare in 30 de zile (precum emag, Altex & Co), cu aceasta ocazie au aflat si ei (ca si mine), ca acel retur nu se poate face decat daca achizitionezi direct online!!! Deci tineti minte, returul nu e valabil la Domo decat de pe domo.ro!

Mai departe: voucherul fiind folosibil doar in zilele imediat urmatoare (vineri-sambata-duminica), au mers sa vada ce pot achizitiona, ca sa profite de "oferta". O a doua minune apare aici: voucherul nu se poate folosi decat pentru cumparaturi mai mari de 800 RON! Hopa, buna treaba Domo! Asta de modalitate de a face niste extra vanzari...

A treia minune: voucherul nu este valabil decat in magazin (si in niciun caz online). Eh, si aici apare iarasi "smecheria" Domo. Pentru ca produsele de pe site au preturi muuult mai mici decat in magazin. De exp. vroiau sa cumpere un smartphone care pe site era 699 RON, dar in magazin 899 RON. Cu alte cuvinte, cu discount-ul de 250 RON, chiar si din magazin ar fi ajuns 749 RON (care smartphone daca il cautai online il gaseai la 600 RON).

Bon, au zis... OK, hai ca-l luam la 749 RON. Neah, nici asa nu se poate... pentru ca mai e o singura bucata pe stoc, intr-un magazin din Miercurea Ciuc. Si pana vine in Bucuresti, expira voucherul. Mare ti-e gradina Domo!

Pana la urma si-au cumparat diverse accesorii (printre care si un robot de bucatarie mai scump de 2 ori decat in alta parte)... Si uite asa, intr-un final, pentru un frigider care trebuia sa fie 1300 RON, Domo a reusit sa-i pacaleasca sa cheltuiasca 2050 RON.

Si sa nu uitam faptul ca acesta fiind achizitionate din magazin, nici nu se pot returna in 30 de zile!

Prin urmare, deschideti ochii bine inainte de a va bucura de astfel de "super oferte".
Bafta!