Single post: SpamBox plx ?! :D
-
14-05-2009 12:08 #3178 SP
Turbo Killer
Suicide? Where, where? Suicide Euphoria! 

Wooooooooo! 

It is not technically illegal for them to do this since attempting to hack an Xbox 360 is a violation of the Xbox Live Terms of Service EULA and a violation of the Digital Millennium Copyright Act.
...bă ma lași? Ce-i doare pe ei ce fac cu 360-ul meu odată ce l-am cumpărat? Ah, e dat gratis sub contract? E ceva experiment monitorizat? etc, așa da...e proprietatea lor. Dar din moment ce-am dat un ban pe banalitatea aia de CD/DVD Player (ca practic asta e ce să mai...) pot să fac ce vreau cu el.
Dacă vreau �l sparg...dacă vreau �l donez �n secunda doi la un copil sărac (care-l sparge), dacă vreau mă ^&#*% pe el, dacă vreau �l modez (software, hardware, estetic, etc).
Atunci să nu se mai mire de ce lumea �i hăck-uiește și face clipuri ironice pe youtube la adresa lor sau a produselor lor. Uite de aia...că-i niște nesimțiți.
*Later edit*
Ei vorbesc de așa ceva? De �ncălcarea drepturilor (sau așa ceva?). Dar oare ei c�te drepturi și norme de calitate au �ncălcat? C�nd �n repetate r�nduri CD/DVD-player-ul lor explodează?...ani la r�nd, versiune după versiunie, update după update?
...aici nu se mai g�ndesc. Păi ce-i asta?
Da, tu �nchizi? tu banezi? tu restricționezi? tu limitezi? da? păi atunci fă tu o consolă stas care să nu explodeze fără motiv și atunci mai vorbim! Dacă nu...marș de-aici cu tehnologia ta și răm�i acolo la proiectare Windows (care și ala e vai de capul lui - copy cat).
No cam așa stă treaba.
*p.s.
Și link-ul trebuia postat la Clubul Xbox 360 nu aici, pe aria de offtopic.