Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-11-2013 22:25 #4260 SP
Junior Member

Originally Posted by
gvingi76
Se poate juca MP si fara sa ai Store la majoritatea jocurilor. Dar vrem Store in Romania:
Pentru ca vrem sa putem cumpara din store cu cardul de Romania, fara a cauta oferte de carduri valorice.
Pentru ca vrem sa putem folosi contul PayPal de Romania pentru a incarca walletul din Store.
Pentru ca vrem sa putem cumpara add-on-uri direct din joc, fara sa schimbam contul.
Pentru ca nu poti folosi un avatar luat din storeul UK pe contul de RO.
Daca as sti sigur ca vom avea Store in Romania nu as mai prelungi PS+ pe UK. Mai am pana in Iulie 2014. Cred ca pana atunci se va afla ceva sigur... Si atunci voi trece la PS+ pe RO

Si ma va prinde PS4 cu abonament PS+ de Romania.
Complet de acord cu ce ai scris,dar daca am compara un cont de RO cu unul de UK presupun ca vom gasi niste dezavantaje la contul romanesc,cum ar fi numarul de jocuri gratuite mult mai putine,preturile la jocuri,carduri sau wallets vor fi mai mari,actualizarile vor fi mai rare.E posibil sa se intample,nu?Tin minte ca am citit o data un comentariu de al tau dintr-un thread vechi despre Store-ul bulgaresc unde ai observat ca preturile de acolo pentru jocuri erau mult mai mari decat in US sau UK Store iar actualizarile se faceau destul de rar.Sper ca la noi nu va fi deloc asa.