Quote Originally Posted by JeNeI View Post
A fost confirmata ca din cele 4000 de console livrate inainte de lansare doar 8 au probleme,dintre care 6 dupa update de FW la 1.50.
Si tu chiar crezi tot ce se scrie oficial? Or fi prosti sa spuna ca au fost 100 sau mai multe
Quote Originally Posted by fann View Post
va salut, monky sunt de acord ventilatorul de pe x1 arata mult mai bine, cu hdd se stia ca nu se poate schimba la ps4, un lucru vreau sa stiu : ventilatorul acela de pe ps4 este de laptop/ notebook, este chiar adevarat ce am vazut asa ceva o sa aibe ps4? ma pune pe gand chestia cu ventilatorul mai bine ar fi un x1 ca asa stiu ca are un ventilator adevarat de pc nu de laptop,
ps. sony acum a scos camera din pachete, deci ar trebui si spretul sa fie mai mic
Salut. Ai niste informatii eronate. "Cum adica "hdd se stia ca nu se poate schimba la ps4" cand noi am pus si filmulete despre cat de simplu ti-l schimbi (ai doar un capac de dat deoparte si un surub de desfacut si pui orice alt hdd de notebook).

Cat despre ventilatorul acela... foloseste un principiu ca la notebooks, dar nu e deloc la fel. Numai radiatorul si este mai mare de 2-3 ori decat orice vine pe un laptop... Plus ca e gandit sa traga aer pe o parte si sa-l scoata pe cealalta... In plus vezi testele de temperatura, care arata extrem de decent. Eu deja nu mai imi fac griji cu temperatura... ci cu problemele de genul "a venit troznita". Ma gandesc ca daca vine asa din Germania (eu am pe amazon.de comanda), innebunesc... In fine, sa vedem ce-o fi.

O alta informatie eronata: Sony n-a avut niciodata camera in pachet. Poate doar in bundle-uri speciale... in rest PS Eye-ul s-a achizitionat separat (sau in pachet cu Move sau cu jocuri ce foloseau camera).