Quote Originally Posted by fann View Post
super dezamagit de lansarea ps4. cod ghost trebuie sa fie instalat un patch ca sa mearga in 1080p, jocul normal a fost facut pt 720 deci ne-au mintit, consola nu e echilibrata cum trebuie, si acum sa aflat ca sa stea perfect o sa trebuiasca sa punem o bucatica de hartie sub consola, si nu e super consola care sa spus ca este, deoarece este lag, si things pop up in timpul jocului, unele texturi se afiseaza tarziu exact ca la ps3, deci ori e problema cu consola ( fiind poate nu atat de puternica cum spun ei ) ori developerii au mintit ca de obicei numai ca sa isi vanda jocurile, si nu au facut jocuri de ps4 ci niste porturi de ps3.
Ps4 trebuia sa fie consola no lag, no issues, mai bine asteptam ps5
Quote Originally Posted by fann View Post
va salut, eram interesat de aceasta consola, dar nu mai sunt de acord cu ps4, (sony impreuna cu ms vor pierde multi cumparatori care vor astepta urmatoarele console) .deoarece:
1. trebuie neaparat sa ai ps+ pentru a putea juca online
2. consola va inregistra date si preferinte pe care sony le va folosi si le va da la terti, plus ca tot ce uploadezi pe net va fi prin intermediul lor si ei vor primi bani
3. consola nu va avea tot ce spune sony, o sa se intample acelasi lucru cum sa intamplat cu ps3
Ia-ţi Xbone, e mai echilibrata, sa nu uitam de puterea norilor

PS era o emisiune pe Prima TV cu Virgil Iantu si niste copii, imi scapa numele

Revenind la subiect, sunt dezamagit si eu, de aceea am zis ca mai astept un an. Jocurile care mi-au facut cu ochiul sunt The Order 1886, Infamous SS si bineînţeles Uncharted, cel din urma se va lansa probabil prin toamna lui 2014.