Media a facut din tantar armasar si nu se poate generaliza pe baza unor (poate sute) de marturii cand ei au livrat o gramada. Eu am gasit 2 marturii interesante pe neogaf. In plus, pe amazon sunt doar 271 de ratinguri 1 star (dintr-un total de 681), ceea ce ar confirma ipoteza ca numarul consolelor DOA este sub 1% din cele livrate (probabil in jur de 0.7-0.8%). Daca se livreaza 1 mil. de console, atunci 1% reprezinta 10.000, ceea ce ar fi rezonabil.

I work at a best buy and out of the 250 we sold today we had 2 doa.

My friend manages a GS, and of the 140ish consoles they had for launch there was only 1 call about a defective one as of the afternoon.

In concluzie, chill ppl, nu e asa de grav, deocamdata cel putin. Mai grav e ca daca totusi te afli in acel 1% si esti nevoit sa apelezi la garantie, amazon iti returneaza banii pentru ca nu au console ca sa-ti dea alta la schimb (au scris aia suparati care au dat 1 star pe amazon). Cum amazon nu are alt stoc, probabil ca nici altii nu vor avea, deci cei care vor avea ghinion vor ramane invariabil fara consola o perioada destul de lunga.