Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
Junior Member
Cred ca 90% din iubitorii de seriale urmaresc Game of Thrones (un serial cu adevarat epic care m-a cucerit si pe mine) dar nu prea sunt mentionate pe aici serialele britanice care ruleaza in prezent pe BBC. Mie mi se par cele mai captivante, bine jucate (sunt pline de mari actori britanici), incredibil de bine scrise si total diferite de ceea ce ofera americanii cu toate serialele de comedie care sunt acum "la moda".
Eu pur si simpu iubesc Doctor Who, Wallander, Sherlock, Vicious si Luther. Desi majoritatea au putine episoade, investitia emotionala e mare si ajungi sa iti pese cu adevarat de acele personaje. O mini-serie absolut fenomenala pe care v-o recomand este The Pillars of the Earth, dupa romanul cu acelasi nume al lui Ken Follett. Recomand si space-western-ul american Firefly care e o adevarata comoara mai ales pentru fanii genului Sci-Fi. Iar daca tot am amintit un serial "neterminat", sa nu uit de The Borgias (cu atat mai interesant pentru cei care au jucat Assassin's Creed II si Brotherhood).