Unii sunt prea fanboys se pare... In loc sa va enervati ca se intampla asa ceva cu o consola la care (citez) "se lucreaza din 2008", veniti cu chestii de genul "azi oricine are acces la internet si de-aia par a fi mai multe probleme" sau "nu e consola de vina, e TV-ul"... Paremi-se ca Sony nu a invatat nimic din problema cu bricking via firmware update... iar quality control-ul lasa de dorit. Cand lucrul asta s-a intamplat la Xbox 360, toti au sarit in sus... acum se spune doar "nu e mare problema, mi-o schimba Sony in magazin"...

Sorry, nu vreau sa sun a "hater", dar ma enervez cand vad cum se accepta orice cand vine vorba de Sony. Si se pare ca au aceeasi problema de Quality Control indiferent ca vorbim de produs de 400 USD sau 4000 USD. Eu am avut ambele lor modele de top (la TV-uri de 55" ma refer), si amandoua aveau niste defecte pe care nu le-as accepta nici la cel mai ieftin LG... Ce draci au patit? Au mutat oare totul in cele mai ieftine fab-uri din China?

In fine... sa speram ca pana se lanseaza pe Europa se vor mai redresa din probleme... E aiurea insa ca la un astfel de nivel sa cumperi consola "la noroc". Poate pica dupa update... poate nu pica. Poate vine busita... poate vine OK...