Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
17-11-2013 13:19 #4455 SP
Admin

Originally Posted by
beugen2001
Exagerezi , tehnologia nu e ceva exact ca matematica unde 2+2 = 4 si in vindecarea cancerului se lucreaza de zeci de ani si tot mori.
Sa vezi tu ce frumos e cand chiar exagerezi si vrei sa dai 4000$ pe un TV Sony, iti vine cu niste defecte pe el de-ti vine sa plangi, si ti se spune (asa cum imi zici tu mie acum) de la Sony: "exagerezi dom'le", asa e tehnologia! A naibii tehnologie... cum se invarte ea dupa cum ii convine producatorului...
In plus, nu cred ca am exagerat mai mult decat am facut-o toti (sau macar o parte din noi - mai erau cativa care spuneau "exagerati") atunci cand au inceput sa dea RRoD-uri pe capete consola concurentei.
In alta ordine de idei, in caz ca primiti un "Blinking Red Light", nu va impacientati. Nu inseamna ca a murit consola (inca), ci doar ca este in "overheating mode". Lasati-o sa se raceasca, si rugati-va!
Intre timp pe amazon.com: Amazon.com: PlayStation 4: Launch Edition: Video Games.
***** 930 ratings
**** 70 ratings
*** 27 ratings
** 27 ratings
* 480 ratings
Pe IGN: PS4 Problems - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN.
Works great! 50.64%
Won't power on. 6.86%
Pulsing blue light, no video signal. 15.33%
Controller-related issue. 1.24%
Error code or having Internet connection problems. 18.67%
Other problem. I'll comment below to report it. 7.26%
Mie unul mi se pare mult mai mult decat anuntatul 0.4% de la Sony.
P.S. Stiu ca ati vrea sa se vorbeasca numai lucruri frumoase despre consola pe care ne-o dorim cu totii (inclusiv eu), dar hai sa mai dam jos si ochelarii de cal. Sa vedem si punctele pozitive si negative... Momentan sunt cam multe negative din punctul meu de vedere. Recomand oricui vrea sa fie 100% safe sa mai astepte si sa nu-si comande acum PS4.