Single post: Clubul PlayStation 4
-
17-11-2013 14:22 #4467 SP
Senior Member
problema asta are o rezolvare extrem de simpla. Sony ar trebui sa dezvaluie numarul consolelor defecte (sau cel putin al clientilor care au apelat la garantie) in primele 24-48 de ore. sincer sa fiu nu cred ca este atat de mare, comparativ cu numarul celor livrate (1mil.). frati-miu si-a luat ieri una (e in Saskatoon, Canada). imi zicea ca la futureshop au avut 3000 de bucati care s-au dat toate in cateva ore si ca nu a auzit pe nimeni la el in oras (sau printre prietenii lui de acolo) care sa se planga de consola. ma rog, imi zicea si ca la cateva ore dupa ce s-au epuizat la futureshop au aparut online la vanzare cu 650-700 cad 
PS din punctul lui de vedere, singura "problema" cu care s-a confruntat pana acum este lumina controllerului care se reflecta destul de iritant in sticla plasmei de 50' cand te joci pe intuneric (dar zicea ca ii pune un scotch de hartie) 
PPS el si-a luat BF4 si cica a jucat fara probleme. a primit in pachet 10USD pe care i-a folosit ca sa upgradeze Ghosts de PS3 la PS4 si a primit cred si ceva PS Plus gratuit o perioada (ca isi trasese si Resogun). bineinteles ca m-a sunat aseara special ca sa se laude, iar eu il strangeam de gat prin telefon