Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
Junior Member
Mai, eu precomanda la emag nu o anulez... dar intr-un fel ma rog sa nu o aduca anul asta. Mi s-a pus pata, vreau tableta.
Cel mai mult tot pt PS4 o vreau, pt companion apps, vad ca din ce in ce mai multe jocuri anuntate de care sunt interesat au acest gimmick. Si cam am unele argumente care ma fac sa nu ma grabesc cu consola:
- riscul sa iei o consola cu probleme hardware e considerabil mai redus dupa "primul val";
- vreau sa dau pe consola cat face, nu mai mult (taxe transport), si sa nu am probleme in caz de trebuie sa apelez la garantie;
- nu vreau consola pana nu apare PS+ in Romania, nu vreau sa platesc pretul full si sa obtin jumatate de consola (si din ce am citit pe aici pe forum, din surse neoficiale dar destul de sigure, curand va aparea Store si pt Romania);
- jocuri de care sa fiu eu strict interesat sunt prea putine la lansare (AC4, W_D, The Division, The Crew, Infamous, Diablo III, FF15);
- de Black Friday poate reusesc sa prind o reducere la tableta, si daca pot castiga cateva sute de lei din treaba asta, ar fi pacat sa dau cu piciorul ocaziei... PS4 il pot lua oricand la 1800 lei, dar reducere de pana la 1000 lei nu prinzi zilnic la tableta (asta daca prind asa reducere, pot doar sa sper);
- apar mai multe detalii despre consola, eventual se mai lanseaza un update, functionalitatea ar trebui sa fie optimizata.
N-as vrea sa anulez comanda pt PS4, in continuare mi-l doresc fff mult... Dar daca mi-l iau prin martie nu ar fi rau.