Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
Member
zavvi nu trimite electronice in Romania. M-am uitat si eu la asa ceva, si am primit astazi mail ca au anulat comanda tocmai din motivul specificat mai inainte.Hello Valentin,
Thank you for placing order 33558844 with us.
I am sorry to let you know that we are unable to dispatch electrical items outside of the United Kingdom.
We have cancelled your order and any charge taken for this order will be returned to your account within 3-5 working days.
I am very sorry for any inconvenience this might have caused you.
If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.
Kind regards,
David
Zavvi.com Customer Service Team
---------- Post added 18-11-2013 at 18:03 ----------

Originally Posted by
h0stile
pentru cei cu comenzi la unguri, aveti aici un raspuns de la edigital.
Acest produs va ajunge cu certificat de garanţie internaţional.
În acest caz aveţi posibilitatea să vă adresaţi service-ului autorizat Sony din România.
În cazul în care Sony România nu poate asigura service-ul în România aveţi posibilitatea să trimiteţi produsul în Ungaria.
O zi bună.
EU: Buna seara PS Romania. Intrebare: doresc sa imi achizitionez consola ps4 din UK deoarece stim foarte bine care sunt sansele sa apara in .ro. Bun, in cazul in care apar probleme cu consola, va putea fi dusa la reprezentanta din Romania pentru reparatie?
Today
PlayStation Romania
9:17am
PlayStation Romania
Salutare Alin,
Din cauza cererii foarte mari, in Europa va ajunge in mai mutle etape consola PS4. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo sau Cel mai mic pret din Romania | ALTEX.
Privind intrebarea ta putem spune ca PS4 nu are acoperire de garantie pana in momentul lansarii oficiale a consolei. Astfel daca ai probleme cu consola va trebui sa le rezolvi cu firma de la care achiztionezi PS4.
O zi frumoasa,
Echipa PlayStation
Buna seara PS Romania. Intrebare: doresc sa imi achizitionez consola ps4 din UK deoarece stim foarte bine care sunt sansele sa apara in .ro. Bun, in cazul in care apar probleme cu consola, va putea fi dusa la reprezentanta din Romania pentru reparatie?
PlayStation Romania
Salutare Alin,
Din cauza cererii foarte mari, in Europa va ajunge in mai mutle etape consola PS4. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo sau Cel mai mic pret din Romania | ALTEX.
Privind intrebarea ta putem spune ca PS4 nu are acoperire de garantie pana in momentul lansarii oficiale a consolei. Astfel daca ai probleme cu consola va trebui sa le rezolvi cu firma de la care achiztionezi PS4.
O zi frumoasa,
Echipa PlayStation