Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
Senior Member
valentin2007, pai practic asta mi-au spus si mie cei de la edigital. daca Sony Romania nu asigura service-ul, se poate apela la Sony Ungaria. anyway, la putin timp dupa ce am primit mailul de la ei, m-au sunat. am avut probleme cu precomanda (nu era confirmata). am rezolvat problema si cu ocazia asta le-am explicat ca Sony Romania nu face nimic pana nu apare oficial si la noi consola (adica exact ceea ce ai postat si tu), iar ei mi-au spus ca daca am probleme ma vor indruma pas cu pas cum sa apelez la Sony Ungaria pentru rezolvare.
well, nu mai e nevoie sa ma indrume edigital pentru ca am sunat la customer support pentru PlayStation in Ungaria si am vorbit cu ei, in engleza pentru cei curiosi (la numarul 0036 1 814 4800 de luni pana vineri intre 11:00-20:00). mi-au spus ca nu va fi nicio problema sa trimit un pachet prin curier sau posta la service-ul din Budapesta si ca in caz de nevoie adresa se gaseste online sau mi-o pot da ei prin telefon. garantia este internationala si in cazul in care Sony Romania nu vrea/poate sa intervina, nu e nicio problema sa apelez la Sony Ungaria. ma gandesc ca asta poate fi o varianta (probabil ceva mai ieftina) de a apela la un service Sony si in cazul in care luati din UK. in caz de ceva, cred ca cel mai bine ar fi sa sunati mai intai ca sa va dea ei toate detaliile, insa important e ca avem confirmarea ca este posibil sa apelam la ei.
PS nu cred ca a durat mai mult de 2 minute, la ora asta, sa intru cu un operator. nu e nimic in engleza pana ajungi la el, dar astepti si o sa-ti dai seama cand nu mai ruleaza inregistrare. ii spui ca suni din alta tara si ca doresti sa vorbesti in engleza si totul e ok. sunt extrem de politicosi si binevoitori.