Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Videoproiector gaming setup
-
Member
Si vopsele alea sunt destul destul de scumpe,ce am vazut eu 1400. Plus ca nu imi imaginez cum ar putea arata bine. Oricum de aia mi-am luat electric,il dau sus si soc,Rapirea din Serai deja e pe perete 
Astept in seara asta sa vad daca se intampla vreo minune sa prind ceva mai ieftin. Probabil ramane Benq. Ca o paranteza cei de la tehnicavizuala au Benq resigilat la 3500 si au zis ca imi fac oferta la 2500. E destul de tentant insa nu pot sa am incredere ca ar fi ok. Din curiozitate,stiti care-i povestea cu resigilatele astea in cazul proiectoarelor? Pot fi service-uri spre ex?