Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
24-11-2013 15:10 #3955 SP
Senior Member
[B]Blind Detective (2013)[/B] cand am inceput sa vad filmul asta, si am vazut posterul am zis, o sa fie un film genial! Insa intre timp am descoperit, cat ma uitam la el, ca defapt e un film care nu-si merita toata atentia pe care o primeste de la cricitii din China 4/10
Batman Year One (2011) revizionare si parerea nu mi s-a schimbat de ultima oara cand l-am vazut! Filmele de animatie de la DC sunt faine, in mare parte, daca le-ar mai pune 20minute la fiecare dintre ele
7/10
The Wolverine Extended cut (2013) blu-ray e pe vine! Comanda data, si ar trebui sa-mi ajunga marti!
filmul e genial de fain, si sunt doua scene care mi s-au parut de-a dreptul geniale!
10/10
Special ID (2013) dupa filme ca FlashPoint si SPL Kill Zone cu scene de lupta genial de faine si cu o poveste cat de cat buna, avem Special ID cu scene de lupta bune si cu o poveste care nu spune nici o poveste, si care as fi vrut din tot sufletul sa spuna, mai ales ca aveam premiza Sleeping Dogs. dar in rest filmul e fain, si luptele ca si in filmele numerotate mai sus 8/10
The Collector (2009) sincer mi-a placut! a fost chiar fain... 6/10
The Collection (2012) si avem continuarea! Conceptul cu fata surda e fain, dar nu e folosit de nici o culoare si intr-un final pica pe spate ca un film care avea potential 3/10
Were the Millers EXTENDED cut (2013) comedie draguta, dar nu e mai mult decat atat, 6/10
Snow White and the Huntsman EXTENDED cut (2012) fain, daca ar fi avut niste nuditate prin el, mai ales Charlize Theron! Dar na nu poti primi tot ce-ti doresti... si mai ales sa ne zici ca Kristen Stewart e cea mai frumoasa fata din imperiu
lol! 7/10
Surviving Christmas (2004) FIlm de Craciun! merita vazut macar o singura data! Nu e ceva special sau ceva dar e un simplu un film de craciun. 8/10
No Strings Attached (2011) sincer prefer prefer clona acestui film numita [URL="http://www.imdb.com/title/tt1632708/"]Friends with Benefits (2011] 4/10
RoboCop (1987) I just don't give a heck about this movies, Robocop trilogy! Insa sunt curios sa vad noul RoboCop remake 6/10
RoboCop 2 (1990) si avem cel de-al doilea 5/10
Rurouni Kenshin (2012) revizionare: si pot sa spun ca mi-a placut mai mult decat cand l-am vazut prima oara 10/10
WALL-E (2008) Nu am vazut filmul asta pana acum! Deci pot sa spun ca mi-a placut enorm! 10/10
Necessary Evil Super-Villains Of DC Comics (2013) documentar despre personajele DC Comics cu Christopher Lee ca narator! 9.5/10 singurul minus e faptul ca nu intra in detalii cu mi-as fi dorit
Batman Begins (2005) prima parte din Nolan trilogy, si ca si prima oara nu-s impresionat de el, de nicio culoare nu pot! 7/10
A Serbian Film (2010) crap movie 0.5/10 feriti-va de acest film ca de raie
Batman The Dark Knight (2008) inca ramane preferatul din toata seria. 10/10
The Dark Knight Rises (2012) iar acesta a inceput sa-mi placa mai mult decat mi-a placut prima oara cand l-am vazut 9/10
Red 2 (2013) revizionare si tot la fel de prost mi s-a parut! Primul o fost fain domne, dar asta pica sec pe langa primul 6/10
Fatal Move (2008) film despre triad!
se merita pentru violenta si pentru poveste 8/10