Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Noul Nexus 7 - 2013
-
Junior Member
Update la aventura mea cu tableta 
In loc de distractie jucatul pe tableta a devenit frustrare, ignora unele touch-uri in RealRacing 3, asa ca m-am hotarat sa o trimit in service, service autorizat Asus din bucuresti: esc-service.ro. Am asteptat doua saptmani pana a venit noul ecran de la Asus si l-au schimbat.
Bucuros fac primul test ... groaznic. Defectul era de 10 ori mai sesizabil. Daca inainte aveam lipsa cateva touch-uri pe ora acum in primele minute imi ignora cateva. Imposibil de jucat.
Le-am retrimis-o cu mentiuni cum ca s-a agravat. Dupa o saptmana imi vine notificare, pe email din sistemul lor automat, ca a trecut testele, cum ca defectul reclamat nu se manifesta. Dupa o lupta de o ora am reusit sa vorbesc cu inginerul care "a rulat testele", sa il intreb de ce a durat o saptamana sa constate ca e OK, eu crezand ca asteapta un alt ecran pentru schimb. Imi zice ca a lasat-o, in tot acest timp, sa ruleze testele standard de validare, niste aplicatii, cand de fapt problema era fizica. L-am indrumat spre threadul Google unde se raportasera sute de astfel de incidente, unora li s-a fizat problema in service. In fine nu am reusit sa ma inteleg cu el.
Am trimis-o la PcGarage, de unde am achizitionat-o, le-am pus si filmulete cu defectul sa fie clara problema. Acelasi raspuns. Curatasem ecranul inainte sa o trimit, se vedeau in vreo 5 puncte urme de degete si una de slide. Banuiesc ca au vazut ca merge in meniu stanga dreata si gata, e OK
. Banuiesc ca vazusera filmuletele deoarece mi-au crescut numarul de vizializari. In fine probabil stiau ca nu au ce sa faca. Nu mi-au aprobat nici un coment legat de faptul ca am trimis in service si mi-au inlocuit ecranul de la ei de pe pagina produsului.
In fine, acum apelez la OPC sa vad daca fac ceva in privinta asta. Oricum epic fail versiunea aceasta de Nexus, la partea de hardware.