legat de Siren a fost un zvon acum ceva timp, insa nimic oficial. se pare ca asta este prima confirmare/scapare.am pus o intrebare. sa vedem ce zic

---------- Post added 25-11-2013 at 12:26 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Omiti un lucru: daca vei cauta, vei gasi carduri valorice ma ieftine decat valoarea lor.
Pai atunci ar merita sa fie undeva linkuri catre asemenea site-uri pentru ca am intrat si eu pe mai multe, dar in momentul in care faci comanda iti adauga inca o "taxa" la pretul afisat si ajungi sa platesti mai mult sau cel putin eu asa am patit de fiecare data. Am mai vazut si oferte din cand in cand, insa destul de rar. In plus, asa cum spuneam (ma repet arghh ) anumite titluri sunt la oferta pe UK, in timp ce pe US sunt la full price, ca sa nu mai zic ca oferta PS Plus difera. Din punctul meu de vedere, ideal ar fi sa ai cel putin 2 conturi (unul pe US si unul pe UK sau alt store EU) si sa iti iei ce te coafeaza pe tine la cel mai bun pret si de unde iti e cel mai usor.

Amu' si eu am cel mai multi bani tot pe US cheltuiti. Cred ca am cheltuit sute de dolari pana acum pe jocuri, dlc-uri si alte tampenii. Asta nu inseamna insa ca nu mi-as lua Plus pe RO (momentan tot pe US am). Imi e mult mai simplu sa bag un card si sa dau 2 clickuri si daca mai prind si vreo oferta atunci e perfect.

PS imi bag card de debit ca sa nu aiba ce sa-mi fure daca sparg PSN-ul inca o data si am rezolvat-o si p'asta