Un HDD mai mare este necesar nu neaparat din cauza la Playstation Plus! Orice joc nou introdus se instaleaza partial pe consola, chiar daca ruleaza de pe Bluray iar acei 12 Giga sunt pe foaie, in realitate consola are spatiu liber aproximativ 8 Giga si daca luam in considerare jocurile noi, de exemplu GTA5 care ruleaza de pe disc dar instaleaza un fisier de peste 6 Giga pe HDD atunci nu ramane loc pentru nimic altceva. Daca se achizitioneaza jocuri vechi atunci spatiul ocupat pe HDD intern al consolei se diminueaza considerabil.

Intr-adevar, PS Move necesita camera si este un mijloc excelent sa ofere distractie la copii sub 14-16 ani. Se incarca cu ajutorul unui cablu Mini USB universal.

Controllerul consolei functioneaza pe baza de acumulator si cablul de incarcare (Mini USB universal) este in pachetul consolei nou achizitionate. Se poate incarca si prin PC cu ajutorul programului MotionJoy.

In concluzie, daca ai facut alegera corecta in achizitionarea consolei numai tu o stii. Se poate trai si cu HDD de 12 Giga dar dupar fiecare joc mai mare trebuie "facut curat".