Am zis ca o sa il am pe mana, iar dupa 4 zile cu telefonul, sunt si eu demoralizat de baterie. E exact ca la 4S, adica o zi. Si autonomia lui 4S era mai mica decat a lui 4 si acum la 5S si 5 e acelasi lucru.

In rest insa, nu am ce sa ii reprosez telefonului. E exact cum ma asteptam sa fie. As exagera daca as spune ca e perfect, ca nu e, dar nu prea as avea nimic negativ sa spun despre el in afara de iOS7, care merge mai bine decat pe orice altceva.

Camera e ce trebuie, rapida, pozele au iesit extrem de bine si modul in care isi face focus-ul la obiectele apropiate inca ma uimeste. Asa era si la 5 si la 4S, dar pana nu incerci alt telefon nu iti dai seama de chestia asta. Apoi camera slo-mo e geniala si mi-a placut enorm, cred ca am mai zis treaba asta.

Fingerprint-ul pentru mine a functionat destul de bine. Nu mi s-a parut extrem de rapid, dar nu cred ca e din cauza lui. Cred ca e din cauza animatiilor OS-ului care il fac sa para mai incet. Dupa niste update-uri cred ca o sa fie ce trebuie. A dat rateuri decat de vreo 2-3 ori, deci nu ma plang.

Chestii noi sau in plus fata de 5 nu prea sunt, aplicatiile din iLife eu oricum le am cumparate, iar ca viteza sunt foarte comparabile. Nu cred ca ai motiv sa faci upgrade de la 5 decat daca vrei ultima iteratie.

Pentru mine e destul de clar acum, momentan raman in tabara cealalta. Cand ma voi plictisi in cateva luni, categoric 5S o sa fie urmatorul. Pana atunci sper sa vad schimbari la iOS7.