Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Clubul Android

1. #319 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ok, deja e foarte enervant. Nu pot muta cu X-plore nimic pe card. Problema e asa:

Tabla are memorie de 8gb care se imparte in 2 categorii. Una in 1.97 Gb si cealalta in 3.23 Gb. 2.8 Gb unde sunt ? Nu cred ca ocupa asa de mult OS-ul.

Bun, trecem peste. Problema e ca eu nu pot sa mut pe cardul de 16 Gb, doar pe cardul SD care, dupa cum vad, e in tableta. Daca selectez "Mutati pe cardul SD", imi muta din memoria de 1.97 gb in 3.23 Gb. Memoria de 16 Gb e acol doar de bibelou.

Daca pun ceva pe card-ul de 16, trebuie sa deschid imaginile, muzica si video-urile cu ES Explorator ca se le am in Gallery si Music. Cand il conectez la PC prin USB, pe tableta imi da sa selectez ceva cu "activare card SD", card-ul SD fiind memoria de 3.23gb...

Am atasat si cateva poze, sper sa nu va ia durerea de cap.
    Attached Images Attached Images screenshot_2013-11-28-02-08-29.png screenshot_2013-11-28-12-25-16.png screenshot_2013-11-28-02-09-27.png screenshot_2013-11-28-02-10-06.png screenshot_2013-11-28-02-10-14.png screenshot_2013-11-28-02-10-22.png gasdjkghasjkda.jpg