Cineva a comis-o si cu comanda mea de la Shopto. In loc sa plece cu express a plecat cu economy. Am sunat la TNT, imi spun ca e bifat economy. Mie Shopto mi-a luat banii pe express. In fine, se pare ca abia miercuri va ajunge consola de la Shopto. Pentru toti cei care asteapta AWB de la Shopto, cel mai probabil in jurul ore 20 in seara asta o sa aveti un mail de la TNT cu AWB.
In alta ordine de idei am primit si eu mesaj de la un curier ca luni mi se livreaza comanda de la gamstore.hu, cu ramburs 2270 lei. Mi se par cam dubioasa treba asta cu gamstore.hu in sensul ca nu am primit nici o confirmare de la ei, nici un telefon si au trimis consola. Daca se poate verifica pachetul, e ok. Ca sa nu spun ca mesajul ala care anunta livrarea de luni e semnat cu nume de femeie, nu seamana a mesaj standard de curier.
Daca livrarea din Ungaria este ok asta inseamna ca voi vinde consola care vine de la Shopto. O voi vinde cu Killzone, eu nu am ales bundle cu Killzone pentru ca mi-l luasem din State. Daca o vrea cineva de aici sa imi spuna, cel mai sigur miercuri va fi disponibila. Pretul va fi cel al consolei de la gamestore.hu, adica 2270 lei.