Single post: Killzone: Shadow Fall
-
\
Povestea a inceput bine in Shadow Fall, mi-a placut inceputul, parea promitator. Acum ma plimb de colo-colo si mut cutii si dau drumu la niste sigurante ca sa progresez mai departe. Toate astea prin niste zone foarte colorate si mai mult goale, fara inamici.
Se facea misto de COD cu razele soarelui batand din mai multe parti, nu am fost foarte atent, dar la cata lumina pusa aiurea doar de dragul de a arata ca se poate face asta pe PS4 am vazut, nu e departe. Iar Helghast nu mai arata ca pe vremuri, nu mai arata ca niste nazisti de pe o alta planeta pe care vrei sa ii omori.
Pentru mine Killzone 2 ramane cel mai bun, 3-ul a fost prea usor. Shadow Fall e titlu de lansare, era de asteptat. Nici nu stiu daca o sa il termin prea curand, e prea plictisitor. De multiplayer nu m-am atins inca, dar din cate am auzit e punctul forte.
LE: Si ce nu imi place ca au schimbat, e faptul ca te poti misca mult mai lejer, directia nu mai e greoaie ca la cele mai vechi, iar asta era un element foarte important care desi facea jocul mai greu, mie mi-a placut.