Daca te tenteaza cu Windows 8, ce a recomandat cryyo e un fel de "best bang for the buck" in lumea sa. Dar neaparat sa-ti iei versiunea de 64GB, altfel plangi dupa spatiu instant... La un Asus Transformer Book T100TA mai poti sa pui 64GB pe card, si poti atasa pe USB (pe tastatura) pt. extra spatiu. Din pacate, la tot ce tine de gaming, e praf... sa nu o iei in ideea ca poti sa te joci orice e pe Android sau iOS sau PC. Din pacate solutiile mai performante cu Win8 sunt al naibii de scumpe (as spune duble ca pret).
Referitor la LG GPad, eu unul nu m-am jucat cu el inca... dar mi s-a parut foarte desteapta ideea celor de la LG. In primul rand nu mai e atat de wide ca si Nexus 7 (8.3" vs 7" desi ambele au 1920x1200), si in al doilea rand este cu Snapdragon 600 care este peste S4 Pro. Mai pui si faptul ca are microSD, deci poti sa-i cresti usor capacitatea (fata de Nexus unde e zero)... Ce sa zic, eu m-as duce sa-l testez pe undeva.
tudyniuz: tu te-ai jucat cu LG GPad? Nu de alta, dar in reviews am vazut ca are spatele aproape complt din aluminiu. Nu cred ca AllView a ajuns la nivelul asta.
Anyway, avand in vedere si problemele pe care le-am avut cu Nexus 7 2013, daca mi-ar fi dat sa aleg intre el si un LG GPad 8.3... desi nu sunt fan LG... as alege LG-ul. Nu neaparat pt. ca e mai performant si pt. ca are microSD, cat pt. form factor-ul respectiv... fiind cam printre putinele tablete care se apropie de ce ofera Apple ca form factor.