Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
02-12-2013 22:59 #1708 SP
Senior Member

Originally Posted by
077danyel
salut
a comandat cineva de aici? vad ca e 1860 lei pretu ptr consola simpla ,pretul ramane asta daca o comand sau il mareste si cam in cate zile ajunge ?
din ce am inteles de la ei, momentan edigital inregistreaza "precomenzi", insa nu sunt confirmate (ceea ce ei numesc prenotari). vei fi anuntat cand intra in stoc si vei putea face atunci comanda, urmand ca ei sa livreze in ordinea plasarii comenzilor. probabil ca vor avea stoc pe 13 decembrie cand e lansarea oficiala in ungaria (in timp ce la unul din bundle-uri vad ca scrie 17.12.2013).
Ramon, important e sa nu livreze tot la adresa aia. In rest, asa cum au venit altora consolele, asa o sa-ti vina si tie 
nu am reusit sa obtin informatia prin email. au crezut probabil ca vreau detalii tehnice, pentru ca mi-au spus ca pentru orice fel de detalii tehnice trebuie sa consult pagina producatorului. oricum, sper sa updateze pagina pana pe 13 decembrie si sa listeze continutul corect.