Single post: Clubul PlayStation 4
-
03-12-2013 13:25 #5150 SP
Admin

Originally Posted by
AndRewqp
pai si atunci XO a fost un dezastru in materie de vanzari ? dar WiiU ce sa mai spunem
Daca te ajuta acest lucru... si vrei sa compari cu ceva care s-a vindut prost, atunci da, poti spune ca PS4 s-a vandut foarte bine. Mie imi place sa cred ca la comparatii ajuta sa o faci cu ceva pe masura (sau cu un produs de succes) si nu cu ceva care a esuat.

Originally Posted by
Tekken
Oare pentru ca o consola costa 400$ iar jocul 60$?
Iti scapa din vedere un lucru extrem de important. Si daca jocul ar fi fost 1$ sau 10$, tot maxim 3 milioane de unitati s-ar fi vandut. Pt. ca deh, n-a pus Sony mai multi studenti chinezi sa lucreze in fabrici... Prin urmare, avand in vedere numarul mic de console, pretul jocului e irelevant. Tot ar fi murit Rockstar de foame 

Originally Posted by
Tekken
Oare pentru ca o consola costa 400$ iar jocul 60$?
In aceeasi masura as putea sa intreb si eu: Oare de ce s-au vandut mai bine Air-urile, care costa chiar si mai mult de 900$? Cum a zis si AndRewqp, comparam mere cu pere... din pacate si merele si perele intra in acelasi borcan. Iar Sony are un borcan prea mic. 
P.S. A nu se intelege gresit. Ma bucur ca se vand bine. Dar ma uit la faze gen "consolele PS4 intoarse in UK pentru ca Romania nu are voie - inca". Sau ma uit la ungurii bisnitari care cresc preturile pt. ca "Sony are stocuri limitate"... si nu-mi place deloc. Eu am facut preorder in vreo 15 locuri si inca nu am prins un PS4. Asta in timp ce Xbox One a venit linistit de la un singur pre-order. Ce-ar trebui sa spun acum? Ca ma bucur ca se vinde atat de bine incat noi romanii stam si "salivam"? Sau sa ajung sa cred ca a detine o consola tine mai mult de "noroc" decat de bani? O fi si asta o strategie buna la Sony: "hai sa producem un numar limitat, ca sa se bata pana si nemtii ca chiorii pe ele"...