Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
03-12-2013 16:46 #1749 SP
Member
PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

Originally Posted by
palflo
maine i-mi vine fifa 14 de ps4 317 ron
Mie mi-au ajuns acasă deja coletele cu BF4 și FIFA 14 comandate de pe shopto. Ciudat că mi-au trimis jocurile înaine și consola nema. S-au mișcat destul de repede. Am comandat vineri prin cel mai ieftin transport: Royal Mail 3£
Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2450ron. Multumesc -Veronica-TC
Comanda a fost facuta ieri in jurul orei 15. Se misca destul de repede baietii.
Și eu tot ieri am dat comanda, dar spre seară. Sper să primesc și eu mesajul azi