Single post: Clubul PlayStation 4
-
03-12-2013 20:53 #5167 SP
Admin

Originally Posted by
tudyniuz
MonkY, eu sunt de acord cu unele chestii pe care le-ai zis mai sus, mai ales atunci cand spui ceva negativ despre consola sau chiar si de vreun joc, dar la tine e alta supararea. Intelegeam daca nu iti placea consola, doar ca tu ai avut ghinionul sa te traga in piept cei de la amazon, nu Sony.
Ai inteles gresit situatia. Nu m-a tras in piept amazon-ul. Ei pur si simplu nu au avut suficiente bucati. Mai repede pot spune ca m-a tras in piept emag, flanco... dar trebuie avut in vedere ca totul a venit de la Sony. Care putea foarte frumos sa anunte de la inceput ca Romania nu e pe lista (cand a facut-o deja era prea tarziu). Sau care putea sa spuna "noi nu putem sa producem decat numarul X de console, prin urmare, aveti grija ca sunt stocuri limitate!"

Originally Posted by
tudyniuz
Adica eu personal cred ca atitudinea ta de ostilitate e indreptata catre cine nu trebuie.
O sa-mi schimb nick-ul in h0stile-Monk si o sa scriu numai de bine legat de PS4. Asa e mai bine?

Originally Posted by
tudyniuz
Also, sa nu uitam: In Romania se lanseaza in Februarie consola
PS4 se lanseaza oficial in Romania pe 29 Ianuarie 2014... nu in Februarie.

Originally Posted by
tudyniuz
Deci din punctul meu de vedere atitudinea ta fata de Sony e nejustificata.
Nu am nimic impotriva faptului ca pe unii ii deranjeaza atitudinea mea (freedom of speech rulez!). Pacat ca nu deranjeaza pe nimeni atitudinea de aplaudac (hai ca voi incepe sa folosesc termenul asta cat mai des se pare...).

Originally Posted by
kkkotto07
Monki, lasi impresi ca esti " Gica Contra", vezi fanboysm in stanga si in dreapta desi ti-am explicat decent de ce nu poti face o paralela intre o vanzare si alta. Spor la DR3 si chiar imi pare rau ca nu ai pus mana pe un PS4 pana acum, lol
Merci de explicatie. Apreciez, lol.