Single post: Clubul PlayStation 4
-
03-12-2013 21:12 #5174 SP
Senior Member
Io nu inteleg de ce pana mea va tot certati. E decembrie, vine Mos Nicolae imediat, traim toti niste momente extraordinare in care apar noi generatii de console, grafici cu caini si infectii(daca mai tineti minte
). Stiu ca e foarte stresant pentru cei care nu au primit inca nici una dintre console, inclusiv pentru subsemnatul, dar cu toate acestea nu am cum sa nu ma simt ca la 12 ani din nou, cand am incercat pentru prima data SNES. Nu-mi place deloc atmosfera de pe forum din ultimul timp, numai intepaturi, ironii ieftine, balacareala care mai de care. Mai luati exemplu neogaf, forum international cu zeci de mii de useri, dar nu cred ca intr-o luna se strang atatea certuri intre useri cate sunt aici intr-o zi. De fapt ne dam arama pe fata iarasi ca natie inclusiv in asemenea momente, iar vorba ceea despre capra vecinului n-a fost niciodata mai adevarata. Puneti-va linistiti in fotoliu cu un pahar de visichi, inspirati adanc, ascultati-l pe Fuego cu ma-sa si pe Hrusca, iar nu in ultimul rand NOI sa fim sanatosi ca consolele(kikifonie voita) vin dansele, dragele de ele.
Ah si sa nu uit, luati exemplu atitudinea lui Enthrol - NOTA 20 CU STELUTA si subscriu la tot ce a postat in ultimele zile.