Intr-o anumita masura e asa, dar comparand Shadow Fall cu AC4 pentru PS4, tot mi se pare ca nu e acolo. Si nu vorbesc de culori sau grafica care sa iti sara in ochi, dar pur si simplu detaliile sunt mult mai amanuntite si bine realizate in AC4. Joc care, e portat si mai e si open world. Ce e de remarcat insa, este ca in Shadow Fall, chiar si cu explozii, gloante peste tot, inamici din toate partile, consola nu a gafait deloc. FPS-ul a scazut doar de 2-3 ori, si nu in locatii incarcate, ci in lifturi si in momente in care mare lucru nu se intampla pe ecran. Adica sunt chestii ce merg reparate prin update-uri. Cu bug-urile la fel. Imi tremura o balustrada de la un balcon la un moment dat cand incercam sa merg in ea. Recunosc, am cautat problemele, dar nu astea m-au deranjat, ci indepartarea de la elementele care faceau Killzone o serie aparte. Mersul ala greoi de care zici tu era unul dintre cele mai importante aspecte, urmat probabil de atmosfera intunecata, dar Shadow Fall nu are mare lucru in plus fata de campania din Battlefield 4.