Single post: Clubul Xbox 360

1. #14800 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by InCePaToRuL View Post
    @djleo666

Salut,
    Merci de timpul acordat.
    Mi se pare de bun simt si atunci nu vom discuta de piraterie.

In legatura cu CRT-ul. Are doar intrare scart si intrarile acelea cu fir galben rosu si inca o culoare... Intrare vga sau hdmi nu are.
    Eu nu sunt inca acasa dar am incercat xbox-ul aici, unde sunt la un CRT micut cu intrare scart si nu mi-a aparut nimic... desi xbox-ul era deschis si am mutat tv-ul pe diferite surse...

Trebuie sa fac ceva, anume?

Ai spus ceva de claritate. Sunt sigur ca o conexiune full hd cu hdmi se vede cel mai bine dar ca diferenta... este asa mare de la hdmi/full hd la scart/crt? Te intreb ca in acest caz ma vad nevoit sa-mi cumpar televizor.

In legatura cu router-ul. Daca leg firul de net de la pc la xbox, trebuie sa fac ceva setari suplimentare?

Si ca o ultima intrebare, in caz ca nu ma descurc cu el, daca il vand cam cat as putea lua pe el?

Merci inca o data si zi faina,
    Stefan

Ok, pai sa o luam pe rand. Teoretic / si practice in pachetul Xbox-ului ai gasit cablul AV (cu mufe rosie+alba pt. sunet si galbena pt. semnal video) prin care conectezi consola la tv. In mod normal tv-ul ar trebuii setat pe intrarea AV1 sau AV2 pentru a afisa imaginea.
    Diferenta intre imagine normal SD si High Definition este mare , asa cum iti arata in pozele de mai jos... Si daca tot ai PC inseamna ca ai vazut vreodata diferente de imagine intre rezolutia 640x480 (imagine SD pe cablul normal) si 1920x1080 (imagine fullHD pe cablul HDMI).
    Referitor la cablul de net, da , daca il scoti din pc si il bagi in consola merge.
    Referitor la cat ai lua pe consola, mie greu sa-ti dau un raspuns concret deoarece nu stiu de cat are hard-discul, daca are camera Kinect sau nu, ce mai vine in pachet, etc...
    Attached Images Attached Images imagescax8uqh2.jpg imagescaxw846n.jpg