Quote Originally Posted by ymy View Post
Razvane, din cateva fraze, ai desfiintat jocul. Daca intra cineva pe acest thread, sa caute niste pareri obiective despre joc, care in paranteza fie spus e un joc minunat, si citeste ce scrii tu si inca cativa de mai sus, renunta din start sa-l mai joace......si nu stie ce pierde. Asa repetitiv cum e, cu o poveste slaba, cu portari din Far Cry 3, Assassin's Creed IV Black Flag este un joc minunat, care poate incanta un gamer care mai vrea sa incerce si altceva in afara de FIFA, NFS sau Mortal Kombat.
No offence, nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca AC nu poate fi redus doar la atat, cat s-a scris in ultimele postari de aici.
Intr-adevar Dar sa stii ca la inceput jocul mi s-a parut foarte bun, chiar mult peste AC3 (care m-am chinuit sa-l termin, mai putin ultimul DLC) si intr-adevar, partile navale si bataliile (desi mai au foarte mult de munca pentru a realiza apa realista) sunt chiar interesante, iar cu Eduard e chiar ok jocul. Dar cam aici se opresc partile bune.

Oricum, consider ca este dreptul meu sa spun parerea despre joc. Nu ma intelege gresit. FIFA ma joc doar cand apare (iar 14 e o catastrofa) si ador jocurile 3rd person cu poveste buna, dar chiar consider ca acesta este un joc slab, care din pacate, are probleme unde celalalte excelau (spre ex la animatii) si chiar mi se pare, sincer, ca nu aduce absolut nimic nou fata de ultimul din serie.

Iar referitor la "condus barca", devine foarte plictisitor, foarte repede...