locatiile sunt ok-ish, e urat faptul ca atunci cand esti in orase nu prea poti sa te bucuri de ele din cauza ca se misca greu jocul, pe mine ma face sa vreau sa plec cat mai repede de acolo
elementele de design aztece sunt puse aiurea, m-am urcat in varful unei piramide sus de tot, unde era o poarta (cerc cu gaura in mijloc) pus acolo pe exterior, dadeau gol de la 100 de m inaltime, jucau in aer, ce faceau?
vanatul e fara rost si ma bucur, faptul ca poti cumpara direct ingrediente sa-ti upgradezi personajul e foarte ok, as fi luat-o razna sa stau sa vanez animale pentru 2 bare de viata in plus
pe mine ma omoara repetitivitatea aia(aduna 100 de sticle de mesaje, aduna 1000 de animus fragments, aduna 100 de shanties, aduna 100 de "secrets", fa aceleasi si aceleasi contracte de asasinare, jefuieste aceleasi depozite, distruge 10 forturi)
obiectevele sa ai sync 100% sunt iar cam cretine(nu da alarma, omoara, omoara, omoara)
nu merg berserk darts pe nava cand dau board, de ce? care e faza? otrava combinata cu miscarea apei le provoaca greata alora?
bataliile flotei tale, iar boring, eu dau alt+tab, ma uit pe 9 gag si cand nu mai aud sunet de tunuri intru sa mai dau de o batalie

jocul este un mare MEH, inteleg de ce au amanat Watch Dogs, dupa ce au facut Rockstar cu GTA si s-au uitat la ei in ograda, cred ca s-au inchis in sound testing room si au inceput sa planga.