Salutare,
Am ridicat consola ieri, am ramas putin surprins ca era intr-o cutie alba cu maner de plastic, pe care era tiparit cu scris mic ps4 trademarks etc, dar totusi nu avea nimic desenat colorat

. Trebuie sa recunosc ca m-am panicat putin si imediat am verificat contentul, erau toate la locul lor, in pungulite neatinse, neumblate. Am luat consola dar in frenezia aia am uitat sa mai intreb de garantie, asa ca astazi am sunat la ei si mi-au zis ca trebuia sa mi se faca garantia pe loc; au fost ok si m-au rugat sa merg inapoi cu seria consolei ca sa poata sa-mi faca garantia.
Consola montata, avea versiunea 1 pe ea, s-a facut update la ultima versiune, testat vreo 10min BF4 in campanie ( restul de multiplayer se downloada, era 20% completed). Dimineata am testat 5min multiplayer, si am sesizat faptul reclamat de majoritatea ps4-istilor, si anume ca laguieste ca naiba in jocurile 64man.
Desi consider ca trebuia sa primesc consola luni, am primit-o marti, dar cu toate astea pot sa zic ca-s multumit de cei de la 4games.ro. Am citit pe aici si niste pareri negative cum ca sunt tepari sau imbarligatori, dar eu le acord votul meu de incredere, cel putin momentan

.
Gaming placut, sa ne tina consolele cat mai mult si pentru cei care nu le-au primit inca, JUST KEEP CALM AND HAVE PATIENCE
Dati add la ID: TheScepticOne, pentru niste BF4, momentan, ca inca nu sunt hotarat daca sa iau si KZ SF.