Dant3: vreau sa fac ceva dupa cel putin o saptamana de folosire man. Chiar nu vreau sa fie ceva grabit si sa imi scape lucrurile pe care le prinzi doar cand chiar folosesti in draci un produs... sau sa fac review ca altii si sa spun acelasi lucru (cred ca daca iei 10 review-uri, 90% din content zici ca e copy/paste). De exp. pe mine ma intereseaza cum se comporta cand e incalzita la maxim (am de gand in seara asta sa inchid geamurile si sa bag caldura la maxim in camera... sper sa ajung pe la 35 grade cel putin) si sa o pun la o sesiune serioasa de gaming. La fel, am plecat la munca si am lasat-o pornita... pt. ca sunt curios, cand ma intorc o gasesc blocata? Sau e totul OK?

In plus, poate intre timp mai iese si un update care sa mai adauge ceva functii... ar fi pacat sa o depunctez pt. ceva ce in cateva zile ar trebui sa apara. Oricum, pana in momentul de fata, consola merge ireprosabil. Pe mine ma mira cat de mult au investit in silentiozitate si racire. Acum inteleg de ce nu mai accepta pozitionarea decat pe orizontala. Unitatea optica si heatpipe-urile sunt facute sa mearga optim intr-o singura pozitie, iar MS nu vrea sa riste. Si mi se pare foarte OK lucrul asta.

Cel mai bun lucru pt. mine pana in acest moment ramane gamepad-ul. Pe care-l iubesc si pt. ca foloseste acumulatori. Cei care o tot dadeau cu "in 2013 ar trebui sa nu mai existe acumulatori in gamepad" acum se plang in draci ca le tine gamepadul doar cateva ore. Well... c'est la vie.