Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: TOP 10 Jocuri PS3, Xbox360, Wii si PC
-
Senior Member
dar si cu jocurile pentru nebunia de consola numita Wii.
Mda. Hai sa ne uitam in top. Wii Sports, Wii Fit si Wii Play. Daca astea sunt jocurile etalon ale companiei Nintendo in actuala generatie prefer sa ma lipsesc.
De ce nici macar un joc de-al lor care nu s-a dat intr-un bundle cu ceva nu e in top? E ca si cum eu imi cumpar maine o masina, si Volvo se lauda cu cele mai vandute capace de roti.
Doar pentru ca ofera stabilitate in ceea ce priveste bundle-urile unei console, asta nu-i face mai breji. Daca PS2 ar fi avut acelasi joc bundle de la lansare si pana acum ar fi fost cu siguranta un intrus in topul Nintendo de aici.
Daca e sa laudam Nintendo, ii laudam pentru Mario 64, Zelda cat si tehnologia din spatele Wii-ului.
Nintendo inca incearca sa convinga lumea de faptul ca Wii nu e o jucarie, e o consola de jocuri. Multi iau Wii, se joaca doar Sport si atat. Cam prost marketingul pentru un "rege".
@Kratos - ai sarit cam aiurea. Ai facut o exagerare nesimtita dupa care ai raportat situatia PC-ului la persoana ta, de parca tu ai fi in centrul universului. Ma rog, ideea e ca era foarte important ca noi sa stim cum iti plac tie strategiile si in ce stil ai jucat W3 ca sa ne facem o idee despre viitoarele influente in industrie.
Tunning-ul si patch-ingul care se face la jocurile Blizzard e nebunie. La vreo 6 ani dupa lansare de exemplu, inca se mai scoteau patchuri pentru Diablo 2. Si nu din cauza ca era jocul plin de buguri ci pentru ca il balansau diferit de fiecare data, jocul schimbandu-se dupa fiecare patch.
Concluzia e ca nu trebuie sa astepti 11 ani intre jocurile respective, pentru ca in mare parte daca iei unul, te tine pe putin 5-6 ani de jucat. Dar daca ai ars si tu un CD ca sa termini campania "pe piratelea" cred ca ar fi cam ipocrizie sa vii sa-ti dai parerea pe un thread de vanzari.
Ca spui tu de mila Blizzard, eu spun de mila la care sta posesorul de Wii in fata lui Nintendo. Cat trebuie sa astepte pentru urmatorul joc first party pe Wii pentru a mai avea parte de un joc bun? Si vorba aia - Nintendo rege/PC pe "duca".