Quote Originally Posted by ramusg View Post
personaje ca voi au uncurajat microtranzactiile in jocuri si strica farmecul jocului, o sa dai bani sa castigi si meciuri, in curand.

N-ar fi fost prosti gramada aia de la EA sa nu le ia banii?

Oricum, din punctul meu de vedere cineva care se bazeaza pe pack-uri cumparate cu FIFA points pierde mai mult de jumatate din farmecul jocului, practic toata partea de management se pierde complet. Daca esti dispus sa bagi suficient de multi bani reali nu mai intelegi nimic din joc, pui tot ce-ti pica in pack-uri la preturi derizorii pana faci suficienti coins pentru CR, Messi samd si cu asta basta.

In mod normal, daca erau baieti destepti, astia de la EA trebuiau sa faca doua piete pentru fiecare platforma: una pentru cei care joaca folosind RL money (FIFA points) si una hardcore, in care sa nu poti cumpara nimic cu RL money.

Quote Originally Posted by Sopi View Post
Asa este bungabunga,eu joc foarte mult pe laterale imi place foarte mult lennon si schurrle pentru viteza lor(era mai bun Hazard dar de unde 150.000 coins),cum spuneam imi trebuie un ST care sa fie bun cu capul si sa finalizeze bine.
Mergi pe Soldado, e foarte echilibrat. Eventual nu era rau sa-l ai pe Carroll pe-acolo daca zici ca te bazezi asa de mult pe centrari, dar e cam scump pentru viteza si sutul pe care le are.