Quote Originally Posted by bungabunga View Post
Afirmatia asta se aplica perfect si la droguri. Iar cu asta am zis cam tot ce era de zis.

N-am inteles ce vrei sa zici cu asta. That's the sad truth. Unde exista cerere, exista piata. Chiar si pentru droguri, sosete cu degetele, mustar fara boabe si ventilatoare portabile. What's your point? Ca points/coins cumparate sunt ca drogurile? Provoaca drame de familie? Hai sa nu extrapolam doar de dragul artei.

Optiunile despre care vorbesti tu cu mituit si hategani/deaconi sunt la modul caterinca-fantezie, stii foarte bine ca nu s-ar introduce "romanisme" d-astea, deci nu are rost sa comentam "daca si cu parca".

Nu inteleg cum strica jocul unul care il cumpara pe Messi cu bani reali pentru unul care strange coins de la meci la meci. Crezi ca daca nu exista optiunea asta, ar fi fost mai mici preturile? Nicidecum. Din contra, ar fi costat si mai mult pentru ca nu puteai sa il cumperi de-a gata, cum s-ar zice. Lumea ar fi strans mult si bine sa il cumpere si cand s-ar fi satura de el nu l-ar fi dat pe un pret de nimic.

Nu stiu de ce crezi ca cineva trebuie sa caute scuze pentru actiunile lor dintr-un joc. Repet, sunt multi care nu au timp nici alea 30-40 de min pe zi sa stea sa urmareasca o piata in continua schimbare. Este mai usor pentru ei sa isi ia direct jucatorii doriti. Nu e ca si cand dau bani ca sa castige divizii. Joaca acelasi joc ca si tine, au parte de aceleasi lacune ale jocului, acelasi rollercoaster marca EA. Difera doar modalitatea in care si-a procurat jucatorii, care, din nou, nu are trebui sa conteze pentru nimeni. He can do whatever he wants as long as he doesn't cheat. Daca tu ai echipa aia si ai o medie de aproape 7 meciuri/saptamana, bravo tie. Sa le arati si altora secretele tale, cred ca multi ar fi curiosi.