It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Deschisesem acu' vreun an si ceva un thread asemanator pe "vechiul" CGF si am zis sa o fac si aici pentru ca mie unul mi se pare foarte interesant domeniul. So, voice acting... ce spuneti? Personal am incercat cu dialoguri din mai multe jocuri, flimulete s-au adunat de-a lungul timpului... Dintre toate cel mai reusit mi s-a parut, pentru mine personal, voice acting-ul din Soul Reaver, un joc pe care l-am jucat in draci la propriu la vremea lui, un joc care si-a pus amprenta si unul din nu foarte multele care intr-adevar m-au impresionat de-a lungul "carierei" mele ca si gamer...
So here it is, doua filmulete, primul de prin 2005 si al doilea mai recent, de anul trecut, ambele din Soul Reaver, 2 si 1. Haideti sa radem, sa ne amuzam si de ce nu sa participam fiecare cu cate ceva. Astept pareri, bune, proaste sau cum or fi ele Enjoy!