greatness awaits.

Dar ar trebui sa vad si altceva decat ce tehnologii grafice Next Gen are un joc. Le vreau si pe alea, dar nu e un sistem de simulare a realitatii virtuale, nu e un demo tehnologic. E un JOC care trebuie sa distreze si de aici se pierd din vedere o gramada de lucruri.

Crysis 3, Battlefield 4, Far Cry 3, sunt tech demo-uri care arata cat de misto poate fi randata realitatea virtuala. Doar ca pe mine nu ma distreaza cu nimic. Cat timp doar pleiada de tehnologii implementate primeaza si se uita ca produsul final e un JOC, nu un tech demo, distractia va fii deloc catre zero.

Imi place si mie sa admir grafica fotorealista dar mah, cand faci un joc, fa un JOC. Daca dupa ce ai facut un joc, imi arati un engine grafic la superlativ, sarumana. Dar fa-mi dom'le un JOC!

Nu stiu daca m-am facut inteles. Nu ar trebui sa prefer sa joc ceva de acum X ani in defavoarea unui titlu de 2013, serios. Si nu e din cauza ca HW-ul nu duce..

Propun un thread de genul - Jocuri care au ramas in mintea gamer-ului, trecand peste generatii, tehnologii si motoare 3D. Pentru ca la finalul zilei, am ramas tot noi, cei care ne-am bucurat de patratelele din DUNE 2 dar care pentru noi erau un intreg univers.