Sunt mai multe variabile care intervin, varsta, nr de jocuri jucate. Ganditi-va acum ce sentiment de uimire am fi avut prin 2001 daca vedeam o experienta de joc ca Alan Wake/ TLoU, dar in acelasi fel ma gandesc la cineva mai tanar care incearca pentru prima data Half-Life 2, desi are 10ani vechime si in prezent ar lasa cu gura deschisa gamerii mai tineri.
Am trait in perioada cand un joc mi se parea ca are o grafica buna daca ramaneau urmele de la gloante pe pereti, ce sa mai vorbesc de umbra personajelor, cat de bine era facuta in Hitman2.
Ma deranjeaza la jocurile actuale toate indiciile pe care ti le dau, inainte mai te gandeai cum sa faci sa deschizi o usa si era un sentiment pozitiv cand iti dadeai seama.
Am jucat de curand Time Splitters 1/2/3 si am retrait bucuria din copilarie cand ma jucam, am incercat sa-l recomand cat am putut. Ma gandeam la un thread cu jocuri vechi care trebuie neaparat jucate dar nu stiu ce succes ar avea.

LE: ai fost ceva mai rapid, mie mi-a luat mai mult sa scriu, cam de aceiasi idee spuneam si eu putin mai sus, Jocuri care au ramas in mintea gamer-ului.